Over ons

AutoCrew, kwaliteitsonderhoud bij u om de hoek!

Bij AutoCrew Cees Veer bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van onderhoud, reparatie en schade aan uw auto. Onze tevreden klantenkring vormt het bewijs dat u bij ons verzekerd bent van vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke service en goede nazorg. Snelheid, Service en Kwaliteit. Dit zijn de sleutelwoorden waar AutoCrew Veer voor staat. En dat alles tegen betaalbare prijzen!

De vakmensen van AutoCrew Cees Veer worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Alle Autocrew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur. Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig. Daarnaast beschikken wij over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

Voor al uw autoreparaties, servicebeurten en APK-keuringen staan wij graag voor u klaar. Bij ons team van goed opgeleide, ervaren monteurs, is uw auto in goede handen.